Piotrek e46 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Cześć, czy ktoś z forumowiczów robi we Wrocławiu lub okolicach programowe wyłączenie zaworu egr w e46 320d lift 2004r. Dodam że egr już zaślepiłem ale wyświetla się check engine . Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 @Kamcio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Pewnie, że zrobię Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Jaki jest koszt ??Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Koło 200-250zl w zależności od tego co tam będzie w sterowniku Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogus Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 (edytowane) Nie warto zaślepiać EGR bo diagnosta podczas badania technicznego może odmówić podbicia przeglądu. Ja właśnie kupiłem nowe zawory EGR https://www.ucando.pl/k/zawory-egr/U120101 ale nigdy bym nie modyfikował EGR bo taka samowolka może skutkować ciągłym komunikatem „check engine” na pulpicie kierowcy, tak jak było w Twoim przypadku Edytowane 18 Września 2019 przez bogus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi