bemka Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Witam Miałam wypadek samochodowy, dostałam odszkodowanie za wyrządzone szkody, niestety nie pokrywa one kosztów naprawy auta, Co powinnam zrobic w danej sytuacji? Może dobrym pomysłem byłoby wybrać się o pomoc do tych specjalistów http://www.kompensja.pl/odszkodowania/ co o tym sądzicie? Edytowane 5 Maja 2017 przez bemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Napisac odwolanie do ubezpieczyciela albo sa firmy ktore zajmuja sie takimi sprawami. Ktorys z forumowuch kolegów chyba tez ale nie pamiętam nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jak chcesz to napisz do mnie PW to wyślę Ci kontakt do znajomego co zajmuje się odzyskiwaniem należnego odszkodowania. Prowadzi całe sprawy o odszkodowanie od dokumentacji szkody, aż do wypłaty odszkodowania. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Ja bralem namiary od kolegi Cziko i firma kupila ode mnie szkodę pomimo, ze auto starsze niz 10 latWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi