ptu Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Szukam kogoś kto zamontowałby mi lotkę do e46. Kupiłem zamiennik i jest on dość sztywny więc trzeba by ją lekko pewnie podgrzać opalarką aby stała się bardziej plastyczna. Przeprowadziłem się dopiero do Wrocławia i nie mam żadnego sprzętu aby zrobić to samemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Ale to potrzeba tylko tasme dwustornną i nic więcej. No chyba, że faktycznie zaczęli sprzedawać jakieś gónwo z niewiadomo czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptu Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 No właśnie to jest zamiennik, jest tam taśma ale... trzeba to wygiąć aby pasowało bo jest teraz praktycznie proste. Gdyby tylko trzeba było przykleić to bym to zrobił ale to trzeba lekko podgrzać aby dało się łatwo wygiąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Skoro wiesz co trzeba zrobić to zrób to sam. Kup w casto opalarke zamintuj i ją oddaj, tylko nie zniszcz :-) Lub jedz do blacharza lakiernika i zapłać mu za usługę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptu Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Tak wiem co należy zrobić tylko jak napisałem dopiero przeprowadziłem się dopiero do Was i nie mam garażu lub nawet jak z mieszkania pociągnąć zasilanie do samochodu. Bo nie będę podgrzewał w domu i biegł do samochodu aby dopasować i zamontować. Myślałem, że ktoś tutaj się znajdzie kto byłby w stanie pomóc oczywiście odpłatnie. Jak się nikt nie znajdzie w weekend podjadę do jakiegoś blacharza i zapytam czy byłby w stanie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Co to za lotka? Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptu Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Coś takiego: http://allegro.pl/spoiler-lotka-na-klape-bagaznika-bmw-e46-sedan-i6782926322.html Mam ją już polakierowaną tylko ona jest praktycznie prosta i wymaga wygięcia pod klapę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 hmm nie wydaje ci się ze lakier zacznie pękać podczas gięcia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 3 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Montowalem taka lotke do coupe, była w kolorze i nic nie popekalo. Bez grzania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi