Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Nie bądź kozak-ostrożnie na drodze !!

Gość nibiru

Rekomendowane odpowiedzi

Gość nibiru

masakra [*]

ostatnio zginął brat mojej koleżanki, wziął jej auto (renault 19 1.8 16v) przywalił na czołówke, zginął na miejscu :?

To jest też brak wyobraźni :| czuje,że koło mnie coś takieog jest kwestią czasu :?

Pewien chłopaczek od nas, miał wczesniej zagazowaną astre 1.6 75KM, kupił E34 2.5 (Mordulec pewnie wie o kogo chodzi) on nie ma wyobraźni. W dzień przez naszą wioche potrafi lecieć 180kmh i to co robi na drodze, to masakra. :x

Gość Mordulec
Pewien chłopaczek od nas, miał wczesniej zagazowaną astre 1.6 75KM, kupił E34 2.5 (Mordulec pewnie wie o kogo chodzi) on nie ma wyobraźni. W dzień przez naszą wioche potrafi lecieć 180kmh i to co robi na drodze, to masakra.

... kwestia czasu .... z Astra mu sie nie udało to bunia go przewiezie na tamten swiat

oby tylko skonczyło sie solowo na jakims słupie a nie z udziałem kogos z przeciwka ...

... zeby nie bylo zle mu nie życze , ale styl jazdy mozna okreslic jako KAMIKADZE

:?

To lepiej niech się w porę znajdzie policja która zabierze mu prawo jazdy , może obejdzie sie bez tragedii. Mocna beemka w rękach kogoś kto ma "fantazję" to wyjątkowo wybuchowa mieszanka czego najlepszy przykład mamy na zdjęciach powyżej.

:idea: to raczej nie jest kwestia mocy autka , ani tego czy osobnik ma prawko ,

czy już nie.... tutaj ograniczeniem jest rozwaga ...

Nie znam osoby ale takim typom nawet jak zabiora prawko to i tak jezdzi bo on jest kozak..."jemu nic nie zrobia". Znam kilku takich i znalem kilku innych ktorzy juz sa na tamtym swiecie.... Ja mam ciezka noge ale staram sie jezdzic z wyobraznia .... Teraz mam slabe auto bo mam zone wkrótce córeczke i nie mam zamiaru zrobic glupoty na drodze...

Odgadnij -co to za auto na fotce -nie czytając tekstu

To kolejny przypadek tym razem z mojego miasta.

http://dolnyslask.naszemiasto.wp.pl/wydarzenia/722924.html

Tylko jedno zdjęcie- reszta masakra(na wszystko patrzyli jego koledzy z pracy którzy jechali autobusem do pracy i nadjechali po 1 minucie na miejsce wypadku-właśnie tą minutę wcześniej on wyprzedzał ten autobus na prawym łuku pędząc około 120-140 km/h.

Niestety na następnym zakręcie czekał na niego TIR.

W firmie której on pracował pracuje tez ja( w sieci zakładowej krążą fotki z tego wypadku-TIR też nieżle oberwał)

Szczęścia są dwa w tym nieszczęściu:

1.Kolega, który zawsze z nim dojeżdza do pracy wziął na ten dzień urlop(ocalił tym swoje życie)

2.W tym wypadku zginął sam kierowca(a działo się to w terenie zabudowanym (40 km/h) i części auta spadaly na chodniki po obu stronach jezdni i sąsiadujące posesje)

Odgadnij -co to za auto na fotce -nie czytając tekstu

To kolejny przypadek tym razem z mojego miasta.

http://dolnyslask.naszemiasto.wp.pl/wydarzenia/722924.html

Tylko jedno zdjęcie- reszta masakra(na wszystko patrzyli jego koledzy z pracy którzy jechali autobusem do pracy i nadjechali po 1 minucie na miejsce wypadku-właśnie tą minutę wcześniej on wyprzedzał ten autobus na prawym łuku pędząc około 120-140 km/h.

Niestety na następnym zakręcie czekał na niego TIR.

W firmie której on pracował pracuje tez ja( w sieci zakładowej krążą fotki z tego wypadku-TIR też nieżle oberwał)

Szczęścia są dwa w tym nieszczęściu:

1.Kolega, który zawsze z nim dojeżdza do pracy wziął na ten dzień urlop(ocalił tym swoje życie)

2.W tym wypadku zginął sam kierowca(a działo się to w terenie zabudowanym (40 km/h) i części auta spadaly na chodniki po obu stronach jezdni i sąsiadujące posesje)

Mniejsza o auto (OPEL OMEGA KOMBI)

I tu kolejny przykład bezmyślności

Szczęście że z przeciwka jechał TIR a nie OSOBOWE

Wczoraj w Legnicy widziałem cudna bunię, E30 w cabriolecie pomalowana na kameleona.

Mega gleba, wyglądała pięknie.

No i spotkaliśmy się na trasie, jedziemy my - Golfem, przed nami chyba jeszcze coś i TIR, za nami e30.

Jak się zaczeło zbierac do wyprzedzania to wyglądało że nawet trochę kucy po maską ma i akurat koleś trafił przy wyprzedzaniu na kilka drobnych zakrętów zz dobrą widocznością także cisnął do końca.

Tyle że na którymś zaczeło go podbijać i w pewnym momencie, na wyskokości naczepy od TIRa zaćzęło mu przez te podbicia dupą nosić i szczęśliwie że jakoś się gówniarz zebrał i nie byłem świadkiem jak E30 cabrio wpadła pod koła naszepy-wywrotki :|

Druga sytuacja, także wczoraj.

Jedziemy od strony legnicy ul. lotniczą, stoimy na światłach na skrzyżowaniu z ulicą bajana(osobny pas do jazdy na wprost i do skrętu w prawo).

Na Bajana stoi sobie dziadzuś micrą na lewym pasie i pędzi koleś seatem Toledo z lotniczej i skręca w Bajana i na milimetry zebrał się przez dziadziem w micrze który sobie spokojnie stał.

Koleś nie przewidział prędkości i poleciał z zakrętu, ale także szczęśliwie się zebrał.

Także niestety idioci jeżdżą po naszych drogach :|

Pozdrawiam

a propos brawury :P właśnie przed chwilą 200 metrów odemnie wykoleił sie pociąg towarowy :shock: tzn. same wagony [sztuk chyba 20-24] ciężko policzyć :| . lokomotywa tylko na torach została,facet chyba za szybko po łuku wjechał bo tylko lokomotywa przejechała a reszta boom z nasypu.na szczęście 100 metrów przed przejazdem nad drogą i domami :?

ale wycieczki tu niezłe chodzą :mrgreen: sensacja na wsi :lol: