Gość nibiru Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Kuzyn mojego kumpla myślał, że jest królem drogi...150-160km/, śliska droga, wyprzedzanie na czwartego...nie przeżył...fotki ku przestrodze http://img523.imageshack.us/img523/6515/pic00536gy8.jpg http://img523.imageshack.us/img523/2281/pic00537mf1.jpg http://img519.imageshack.us/img519/5412/pic00539tn5.jpg http://images20.fotosik.pl/310/10f07af291c0d73bmed.jpg http://img341.imageshack.us/img341/8217/pic00540ha8.jpg http://img69.imageshack.us/img69/3219/pic00541gy5.jpg http://img517.imageshack.us/img517/4271/pic00542gy7.jpg http://img69.imageshack.us/img69/2531/pic00543hs4.jpg Pamiętajmy: ŻYCIE jest bezcenne :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 no comments :cry: :cry: RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Brak słów :? Z tej bumy praktycznie nic nie zostało, więc nawet nie próbuje sobie wyobrazić jak wyglądał kierowca ... to straszne jak niektórzy nie doceniają życia ... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 :cry: no cóż , znów brak wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 pedzenie na drodze czesto konczy sie zle. Pamietajmy o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Nie wiem co napisac.... straszne..... Uwazajcie nie ma co szalec na drogach.... :shock: :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 ale poskładało auto [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Kolejny młody człowiek tragedia :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 masakra [*] ostatnio zginął brat mojej koleżanki, wziął jej auto (renault 19 1.8 16v) przywalił na czołówke, zginął na miejscu :? To jest też brak wyobraźni czuje,że koło mnie coś takieog jest kwestią czasu :? Pewien chłopaczek od nas, miał wczesniej zagazowaną astre 1.6 75KM, kupił E34 2.5 (Mordulec pewnie wie o kogo chodzi) on nie ma wyobraźni. W dzień przez naszą wioche potrafi lecieć 180kmh i to co robi na drodze, to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Pewien chłopaczek od nas, miał wczesniej zagazowaną astre 1.6 75KM, kupił E34 2.5 (Mordulec pewnie wie o kogo chodzi) on nie ma wyobraźni. W dzień przez naszą wioche potrafi lecieć 180kmh i to co robi na drodze, to masakra. ... kwestia czasu .... z Astra mu sie nie udało to bunia go przewiezie na tamten swiat oby tylko skonczyło sie solowo na jakims słupie a nie z udziałem kogos z przeciwka ... ... zeby nie bylo zle mu nie życze , ale styl jazdy mozna okreslic jako KAMIKADZE :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To lepiej niech się w porę znajdzie policja która zabierze mu prawo jazdy , może obejdzie sie bez tragedii. Mocna beemka w rękach kogoś kto ma "fantazję" to wyjątkowo wybuchowa mieszanka czego najlepszy przykład mamy na zdjęciach powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 To lepiej niech się w porę znajdzie policja która zabierze mu prawo jazdy , może obejdzie sie bez tragedii. Mocna beemka w rękach kogoś kto ma "fantazję" to wyjątkowo wybuchowa mieszanka czego najlepszy przykład mamy na zdjęciach powyżej. :idea: to raczej nie jest kwestia mocy autka , ani tego czy osobnik ma prawko , czy już nie.... tutaj ograniczeniem jest rozwaga ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Nie znam osoby ale takim typom nawet jak zabiora prawko to i tak jezdzi bo on jest kozak..."jemu nic nie zrobia". Znam kilku takich i znalem kilku innych ktorzy juz sa na tamtym swiecie.... Ja mam ciezka noge ale staram sie jezdzic z wyobraznia .... Teraz mam slabe auto bo mam zone wkrótce córeczke i nie mam zamiaru zrobic glupoty na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Prosta zależność : IM większa pojemność(moc)autka tym wieksza musi być pojemność mózgu i taktowanie pamięci u kierowcy :-) a tak zupełnie poważnie to totalny brak rozwagi i wyobrażni !!! efekt a raczej skutek to śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Pojemnosc to jedna rzecz ale jest jeszcze to ze ktos moze wjechac w ciebie... Tak rozbilem jeden samochod ..bo jakis kozak wyskoczyl na niewidocznym luku na moj pas a ja do rowu po dachu i z auta nic nie zostalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Odgadnij -co to za auto na fotce -nie czytając tekstu To kolejny przypadek tym razem z mojego miasta. http://dolnyslask.naszemiasto.wp.pl/wydarzenia/722924.html Tylko jedno zdjęcie- reszta masakra(na wszystko patrzyli jego koledzy z pracy którzy jechali autobusem do pracy i nadjechali po 1 minucie na miejsce wypadku-właśnie tą minutę wcześniej on wyprzedzał ten autobus na prawym łuku pędząc około 120-140 km/h. Niestety na następnym zakręcie czekał na niego TIR. W firmie której on pracował pracuje tez ja( w sieci zakładowej krążą fotki z tego wypadku-TIR też nieżle oberwał) Szczęścia są dwa w tym nieszczęściu: 1.Kolega, który zawsze z nim dojeżdza do pracy wziął na ten dzień urlop(ocalił tym swoje życie) 2.W tym wypadku zginął sam kierowca(a działo się to w terenie zabudowanym (40 km/h) i części auta spadaly na chodniki po obu stronach jezdni i sąsiadujące posesje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Odgadnij -co to za auto na fotce -nie czytając tekstuTo kolejny przypadek tym razem z mojego miasta. http://dolnyslask.naszemiasto.wp.pl/wydarzenia/722924.html Tylko jedno zdjęcie- reszta masakra(na wszystko patrzyli jego koledzy z pracy którzy jechali autobusem do pracy i nadjechali po 1 minucie na miejsce wypadku-właśnie tą minutę wcześniej on wyprzedzał ten autobus na prawym łuku pędząc około 120-140 km/h. Niestety na następnym zakręcie czekał na niego TIR. W firmie której on pracował pracuje tez ja( w sieci zakładowej krążą fotki z tego wypadku-TIR też nieżle oberwał) Szczęścia są dwa w tym nieszczęściu: 1.Kolega, który zawsze z nim dojeżdza do pracy wziął na ten dzień urlop(ocalił tym swoje życie) 2.W tym wypadku zginął sam kierowca(a działo się to w terenie zabudowanym (40 km/h) i części auta spadaly na chodniki po obu stronach jezdni i sąsiadujące posesje) Mniejsza o auto (OPEL OMEGA KOMBI) I tu kolejny przykład bezmyślności Szczęście że z przeciwka jechał TIR a nie OSOBOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 no maciek zna temat dogłębnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Tak wygląda koniec dla bezmyślnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jak ktoś ma równie drastyczne fotki to niech wkleja :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Fotki fotkami, a bezmyślnych nie brakuje i obawiam się, że zawsze będą stanowili zagrożenie dla innych użytkowników drogi :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Wczoraj w Legnicy widziałem cudna bunię, E30 w cabriolecie pomalowana na kameleona. Mega gleba, wyglądała pięknie. No i spotkaliśmy się na trasie, jedziemy my - Golfem, przed nami chyba jeszcze coś i TIR, za nami e30. Jak się zaczeło zbierac do wyprzedzania to wyglądało że nawet trochę kucy po maską ma i akurat koleś trafił przy wyprzedzaniu na kilka drobnych zakrętów zz dobrą widocznością także cisnął do końca. Tyle że na którymś zaczeło go podbijać i w pewnym momencie, na wyskokości naczepy od TIRa zaćzęło mu przez te podbicia dupą nosić i szczęśliwie że jakoś się gówniarz zebrał i nie byłem świadkiem jak E30 cabrio wpadła pod koła naszepy-wywrotki Druga sytuacja, także wczoraj. Jedziemy od strony legnicy ul. lotniczą, stoimy na światłach na skrzyżowaniu z ulicą bajana(osobny pas do jazdy na wprost i do skrętu w prawo). Na Bajana stoi sobie dziadzuś micrą na lewym pasie i pędzi koleś seatem Toledo z lotniczej i skręca w Bajana i na milimetry zebrał się przez dziadziem w micrze który sobie spokojnie stał. Koleś nie przewidział prędkości i poleciał z zakrętu, ale także szczęśliwie się zebrał. Także niestety idioci jeżdżą po naszych drogach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 lepiej stracić sękunde w życiu jak życie w ciągu sekundy :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 a propos brawury właśnie przed chwilą 200 metrów odemnie wykoleił sie pociąg towarowy :shock: tzn. same wagony [sztuk chyba 20-24] ciężko policzyć . lokomotywa tylko na torach została,facet chyba za szybko po łuku wjechał bo tylko lokomotywa przejechała a reszta boom z nasypu.na szczęście 100 metrów przed przejazdem nad drogą i domami :? ale wycieczki tu niezłe chodzą :mrgreen: sensacja na wsi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi