elzird Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Ostatnio słyszałam, że jest coś takiego jak dopłaty do uzyskanych już odszkodowań. Czy faktycznie taka firma https://automobilis.pl/odszkodowania/odszkodowanie-po-wypadku-powypadkowe/odszkodowanie-za-wypadek-samochodowy/ chętnie odkupi Moją szkodę na bardzo atrakcyjnych warunkach dla obu stron? Gdzie takich szukać? Edytowane 10 Maja 2017 przez elzird Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Pogadaj z MXSiwek z tego co kojarzę to on pracuje albo współpracuje z taką firmą co odkupuje szkody. Ja mam znajomego co prowadzi szkody i zajmuje się odzyskiwaniem należnego odszkodowania. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi