Maly30 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Witam, mam problem z dachem w cabrio, cieknie na szwach, ogólnie to woda wsiąka w niego jak w gąbka i przechodzi na druga strone. Przy mocnej ulewie kapie z calego dachu.... psikalem go jakims impregnatem ale nic nie dalo, mial ktos taki przypadek? Da sie to czyms posmarowac, zabezpieczyc przed przepuszczaniem wody? Z góry dzięki: ) pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 ja stosuję sonax i nic nie cieknie na forum cabrio clubu też go polecają najpierw dobrze oczyść dach potem kilkukrotnie zaimpregnuj na dachu będą się robić krople które wręcz zjadą po dachu a nie wsiąkną w google znajdziesz ten impregnat wraz z aplikatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polakosbanditos Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Potraktowalem swój preparatem Liqui Moly w sprayu (kosztuje cos kolo 3dych) i ostatnio jak mnie deszcz zlapal to ladnie woda sciekla. Sonaxa tez wypróbuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi