Piotrek e46 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Cześć, mam zamiar sciemnic szyby w e46 z której strony obkurczać folię 3m FX 50od strony czarnej folii czy przezroczystej? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iksu Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Przezroczystej i obkurczanie rób na zewnątrz auta oraz pamiętaj że ta folią kurczy się tylko w jedną stronę a więc cała rolke musisz używać w poziomie aby prawidłowo się obkurczala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Tak wiem ze robić to na zewnątrz na aucie i o kierunku obkurczania, miałem tylko wątpliwości co do strony którą trzeba obkurczać. Dzieki Iksu pozdro.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi