szocha1991 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Sprawa tyczy się e46 cabrio, choć podejrzewam, że jest podobnie w innych. W jaki sposób poznać czy fotele są podgrzewane. Fotele są wymontowane z auta, nie można dojść po Vinie, a auto już dawno w żyletkach, więc mamy tylko fotele i ew jakieś okablowanie przy nich. Pytanie nr 1 czy w ogóle cabrio było wypuszczane bez grzania? czy to miały wszystkie? Pytanie nr 2. jeśli jest opcja że kabrio mogło być wypuszczone bez grzania, jak w takim razie upewnić się, że to grzanie w fotelach jest? jakaś wtyczka pod fotelem? kolor kabli? Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez szocha1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Wtyczki kolory kabli czyli wszystko: http://www.bmw-planet.net/diagrams/release/en/e46/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 A jak ja mam tą stronę czytać? Bo wydaje mi się że sprawie sobie radzę w internecie, a tutaj nic nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) jak na załączonym obrazku. siedzenie kierowcy po stronie lewej od 2000 rok. x275 to kostka pod fotelem. Piny 25 i 23 sa od grzania d***y. kolory to: gn/vi grun/violet -->zielono fioletowy ws/gn weiss/grun-->białozielony musisz miec jave włączoną. najlepiej to ogladac w internet exploreze bo resze lepszych przegladarek nie wspiera javy od jakiegos czasu. http://www.bmw-planet.net/diagrams/ tutaj masz instrukcje gdyby java nadal nie działała. Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez starsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Dzięki bardzo za wytłumaczenie. Pomoże i mi i komuś w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starsky Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Najwygodniej sciagnąć ten program na dysk(torrent etc). wtedy te wszystkie numery na schemacie(np numer kostki) to linki. po kliknięciu przenosi cie do pełnego opisu kostki. W wersji online trzeba ręcznie szukać ale na szybko coś znaleźć to jest bardzo pomocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi