Jaro Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witam. Kolega ma do sprzedania felgi z oponami jak na zdjęciach. Szerokość felg 8.5Delikatnie w niektórych miejscach zaczyna odchodzić farba.Opony w stanie idealnym 225/40/18 Cena 1650 zł do uzgodnienia. Informacje na PW.Pozdr Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Et 35Przywiezione z Niemiec. Porzedni właściciel mówi że jeździły na bmw 3Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Wiszą juz długo na olx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 To chyba nie te. Kolega przywiózł je tydzień temu z DEWysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi