ricardo_tat2 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 witam mam od 2 tygodni e46 z oryginalnym radiem DVD, kupilem nowe (dotykowe z wyświetlaczem 9'') dedykowanym do e46... jednak zaskoczył mnie fakt nie pasujących przejściówek. nowe radio ma przejściówki do przedlifat i polifta, jednak nie do auta z radiem dvd oryginalnym. jest może ktoś we Wrocławiu, kto pomógłby mi z rozwiązaniem tego problemu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 co znaczy oryginalne radio z dvd? masz zapewne navi tak? to co jest z przodu to tylko monitor z czytnikiem cd czy tam kaseciakiem, radio jest w bagażniku i tam jest wtyczka która Cie interesuje. Musisz ciągnąć wiązke z bagażnika do deski żeby podłączyć to nowe radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) 2 godziny temu, grzesiek2304 napisał: ...dzięki... to juz jest jakiś trop Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez ricardo_tat2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricardo_tat2 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) generalnie sprawa jest bardziej skomplikowana. już wiem na pewno, że musze wypierdzielić wszystko co oryginalne.... radio, dvd, zmieniarke i ustrojstwo z kokpitu z wyswietlaczem i wszystko co w bagażniku już mi to znajomy ogarnie. także jak coś to całość całkowicie sprawna bedzie na sprzedaż. jakby był ktoś chętny... nie drogo sprzedam całość najlepiej ... nie chce mi się tego magazynować. Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez ricardo_tat2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi