cziko Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam. Poszukuję tokarza, lub osobe która jest kumata (sprawdzone adresy)- Wrocław i okolice. Chodzi o zamintowanie dwa platkikowe wkłady/ tuleje w rurce która jest w obudowie. Tuleje muszą być zamontowane ( wprasowane ) centrycznie do siebie. A następnie rozwiercić trzeba otwór wewnętrz plastiku dokładnie na 35 mm rozwiertakiem lub frezem lub czymś co nie zostawi rys/ zadziorów zwał jak zwał musi być piknie równo. Mam do zrobienia 4 takie wkłady- 2 kpl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Na sienkiewicza koło PCK jest tokarz możesz tam zapytać. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zapytaj w szlifierni HIT chyba,.na rogu kamienskiego i zmigrodzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 9 godzin temu, Piotrek e46 napisał: Na sienkiewicza koło PCK jest tokarz możesz tam zapytać. Gdzie jest PCK na sienkiewicza ?- bliższe miejsce można. Bo całe życie wiedziałem że jest na ul. Czerwonego Krzyża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Tak masz rację nie sienkiewicza tylko skrzyżowanie nowowiejskiej z czerwonego krzyża .Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi