abnamro Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Witam! Mam pytanie. Kasowalem inspekcje jakies 2 miesiace temu i dziś znowu wyskoczyła. Ale (i tu nie jestem pewien) swieci sie po lewej stronie napisu inspection ikonka zegarka (za 15 dwunasta). I tutaj mam pewne watpliwosci a mianowicie wydaje mi sie ze jej poprzednio nie bylo, że byl tylko napis. Coz to moze znaczyc panowie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Zapalenie się kontrolki "zegarka" (wg instrukcji...) informuję o konieczności wymiany płynu hamulcowego. Wymiana płynu hamulcowego powinna się odbywać (max) co 2 lata. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abnamro Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Dzieki wiellkie za szybką odpowiedź!! Mam jeszcze prośbę o jakąś instrukcje po polsku. Bo mam jakąś po szwabsku.. no i nicht ferstechen :D:D Wtedy nie bede musiał Was zasypywać takimi pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Coś mi się wydaję ,że do e30 nie było polskiej instrukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi