Elvis_P Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Mam pytanko. Czy ktoś wie czy w 530iA sprawdza sie poziom oleju w skrzynce biegów? Jeżeli tak to gdzie? A jeżeli nie to co ile trzeba zmieniać olej? Kiedyś jeżdziłem autami z gwiazdką na masce i tam byl bagnet do sprawdzania oleju a tu chyba nima . :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 wiem ze napewno sie sprawdza, albo jest miernik z plywakiem zamontowany albo odkreca sie jakas srubke i wklada sie palec olej w skrzyn powinno sie wymieniac kiedy za drugim razem wymieniasz olej w silniku czyli 2 wymiany oleju w silniku 1 w skrzyni i moscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis_P Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 DZIEKI. PALCE TO JA WOLE WKLADAC GDZIE INDZIEJ ALE W TAKIM RAZIE CHYBA CZAS JUZ ZMIENIC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 o tyle jest zrobanie ze oleju wchodzi do skrzyni i mostu po 1,1 l a butelki sa sprzedawane po 1l i 2 l a te oleje sa drogie fest wymyslili 1,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi