Sobota Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam znajdę tu kozaka który podłączy mi elektryczne szyby tył mam cały pakiet do montażu tylko dolnośląski. Wcześniej auto było wyposażone w ten dodatek ale ktoś sobie to ukradł w celu sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 (edytowane) Skontaktuj się z Broderem pewnie ci ogarnie temat Edytowane 14 Kwietnia 2017 przez Mymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Jeśli chcesz się wybrać w okolice Głogowa to mogę się tego podjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 15 godzin temu, grzesiek2304 napisał: Jeśli chcesz się wybrać w okolice Głogowa to mogę się tego podjąć Ale znasz ten temat czy będziesz próbował? Bo chce podłączenie jak ori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 u mnie nie ma próbowania... podłączam zgodnie z oryginalnymi schematami i ma działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 8 godzin temu, grzesiek2304 napisał: u mnie nie ma próbowania... podłączam zgodnie z oryginalnymi schematami i ma działać Podaj do siebie namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi