donM. Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 W najbliższym czasie (jak sprzedam moje Audi :D) planuję zakup E46 Coupe. Wybór padł na silnik 318 Ci w wersji przedliftowej, wielu zapyta czemu taka pojemność, otóż nie mam milionów monet na ubezpieczenia a później na benzynę więc dlatego taka pojemność i zdania nie zmienię. Namierzyłem dwa ciekawe wg. mnie autka Może ktoś kojarzy? http://allegro.pl/bmw-e46-skory-podgrzewane-tempomat-komp-pdc-coupe-i6782646132.html https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-individual-ID6yO1qH.html Co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 318Ci jeżdżę pięć lat i oprócz obróconej panewki przy 233 tkm i lekkim braku mocy aczkolwiek wystarczającej do codziennego poruszania się po mieście i na trasie nie narzekam. Spalanie na trasie 7,1-7,5 w mieście 7,5-8l/100km. Ze zdjęć można wywnioskować tylko tyle że ktoś je dobrze ogarnął do sprzedaży ale najlepiej podjechać z kompem, posłuchać jak chodzi silnik, sprawdzić newralgiczne miejsca podatne na rdzę (błotniki przód i tył, klapa bagażnika) i wtedy podjąć decyzję. Za ubezpieczenie płacę 530 pln a nową polisę mam od końca marca(poprzednio 505pln). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Jedno od handlarza (nie przepadam za nimi i nie wierzę, żeby sprowadzali nie bite auta i nie mówią całej prawdy), a drugim jeździła kobieta. Dla mnie wybór żaden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donM. Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 We wtorek obejrzę to pierwsze i zobaczę co to jest i dam znać jak wrażenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Nie wierzę w niebite/niekręcone (do wyboru) auta od handlarza. Także uważaj tam, auto musiało mieć jakąś przełość, mniejszą lub większą. Sprawdź sobie mobile.de i zobacz ile takie auto chodzi w Niemczech, a za ile jest w PL....nie dośc że jakimś cudem jest tańsze to jeszcze gdzie czas, paliwo i chęci handlarza? Nie piszę tego jako jakiś wielki znachor, tylko jako gość który ma już czwarte e46, i widziałem już sporo ulepów, i podobno ładnych sztuk (niestety tylko przez telefon) i zawsze zakup to wybranie mniejszego zła, tzn lepszej naprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donM. Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Też nie jestem przekonany właśnie co do handlarza dlatego będę się wstrzymywał z zakupem, narazie sobie pooglądam Też muszę zaczekać aż sprzedam swoje Audi a jak narazie jest z tym problem Jedyny plus jaki daje mi handlarz to wzięcie auta w rozliczenie. Mimo wszystko wolę się wstrzymać a nie trafić na ulepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donM. Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dziś oglądałem ogłoszenie nr 1, ogólnie rudej nie było widać. Z lewej strony tylni błotnik lekko wgnieciony, po wejściu czuć od razu że było palone, tapicerka brudna poza tym wygląda dość dobrze silnik pracował bez zarzutu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi