kleyone Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 dobry wieczor, od jakiegos czasu do frustracji doprowadza mnie dzwiek z mojego schowka, cos jakby brzeczenie, czy ktos juz borykal sie z takim problemem? wie jak go rozwiazac? dodam ze na otwartym schowku problem ustepuje, wiec pewnie cos w zamku, ale mi nie udalo sie tego dokladnie namierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 "Przytrzaśnij" schowkiem jakiś kawałek kartonika i zobacz czy problem występuje dalej, być może coś w tym zameczku się poluzowało a jeśli po zamknięciu z przytrzaśniętym kartonikiem dalej będzie brzęczeć to chyba tylko wymiana bo to pewnie coś w środku może się połamało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi