Xaime91 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Chya odpane. Zależy o której uroczysty rodzinny obiadek wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skwariusz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nie wiem jak to będzie, zapalenie gardła, antybiotyki, jeszcze dzisiaj śnieg, no wszystko się układa żebym nie przyjechał...Stęskniłem się za spotami, ale nie wiem jak będzie...Wysłane z mojego hlte przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 LISTA: 1. Foresty 2. konik 3. niedzwiedz78 4. Dzesiu 5. Xaime91 - melduje sie w gotowości 6. CzAkSs 7. Pawel4freak 8. Chexer 9. Skwariusz 10. Luckky 11. Beton 12. sebo293 13. Robak97 14. qlas00 (50%) 15. tomasz325 16. sagui 17. Gregu82 18. ReqBRO (50%) 19. Touras (postaram się wpaść) 20. Kojak ( Jak by ktoś miał biała duża wlepe to bym z chęcią kupił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Mnie niestety nie będzie, od 2 tygodni walczę z zapaleniem oskrzeli, ostatni tydzień spędziłem na L4 więc odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil E39 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 1. Foresty 2. konik 3. niedzwiedz78 4. Dzesiu 5. Xaime91 - melduje sie w gotowości 6. CzAkSs 7. Pawel4freak 8. Chexer 9. Skwariusz 10. Luckky 11. Beton 12. sebo293 13. Robak97 14. qlas00 (50%) 15. tomasz325 16. sagui 17. Gregu82 18. ReqBRO (50%) 19. Touras (postaram się wpaść) 20. Kojak ( Jak by ktoś miał biała duża wlepe to bym z chęcią kupił ) 21.KamilE39 22Postaw Piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Majówka mnie zaskoczyła, nie będzie mnie jednak. Aktualizuje listę : 1. Foresty 2. konik 3. niedzwiedz78 4. Dzesiu 5. Xaime91 - melduje sie w gotowości 6. CzAkSs 7. Pawel4freak 8. Skwariusz 9. Luckky 10. Beton 11. sebo293 12. Robak97 13. qlas00 (50%) 14. tomasz325 15. sagui 16. Gregu82 17. ReqBRO (50%) 18. Touras (postaram się wpaść) 19. Kojak ( Jak by ktoś miał biała duża wlepe to bym z chęcią kupił ) 20.KamilE39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Niestety mnie też nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Mam biala wlepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dziekuje za miłego spota, pozdrawiam też kogoś kto ukradł mi dekielek z felgi, jestem naprawdę wdzięczny.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojak Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Touras napisał: Mam biala wlepe Byłeś na najcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kojak Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dzięki za spota, parę fociszy ode mnie. Niepotrzebnie stanąłem obok Betona, blask jego felg całkowicie przyćmił moją furmane?? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pawel4freak Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 6 minut temu, konik napisał: Dziekuje za miłego spota, pozdrawiam też kogoś kto ukradł mi dekielek z felgi, jestem naprawdę wdzięczny. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Wydawało mi się że od początku nie miałeś, jak robiłem zdjęcia to zauważyłem brak 6 minut temu, Kojak napisał: Byłeś na najcie? Po 16 przyjechał Do następnego! Kilka fotek: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beton Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 29 minut temu, konik napisał: Dziekuje za miłego spota, pozdrawiam też kogoś kto ukradł mi dekielek z felgi, jestem naprawdę wdzięczny. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Głowy sobie nie dam uciac, ale chyba przyjechałaś już bez. Byłem tam przez cały czas, nawet jak poszliście na górę i nikt przy autach sie nie kręcił. A tu kilka ode mnie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konik Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Spoko, nie majątek ale dziwne żeby odleciał bo je ciężko wyciągnąć było. Ważne że auto jest ;pWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Szkod ze nie moglem byc bo urzedowalem w Topaczu od 14.00 ale na pocieszenie widzialem takie łoooo BE EM WU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gregu82 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Całkiem sympatycznie było, pogadane, pocykane, miesiąc uważam za zakończony. Czekam na kolejny heh. Kilka fotek ode mnie tym razem czymś nieco lepszym, więc więcej widać hehe. Pani Fotograf na pierwszym planie Także tego, do następnego co nie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Szkoda, że mnie nie było, dobre fotki. @Beton Widzę, że cyganskie rolki wzbudziły zainteresowanie Panowie, słyszałem, że była jakaś fotka z naszym znajomym ochroniarzem Pokażcie jak macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Luckky Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Również bardzo chciałem podziękować za spotkanko. Jednak te maxbimbry to "pozytywne chłopy so !", każde spotkanie kończy sie bananem na twarzy ! Mam nadzieję, że Sebo się nie obrazi jak wrzuce (bo w sumie fotki jego autorstwa) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 @Gregu82 Co to to to to te dwa ostatnie? ? Czyżby M3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 42 minuty temu, Luckky napisał: Również bardzo chciałem podziękować za spotkanko. Jednak te maxbimbry to "pozytywne chłopy so !", każde spotkanie kończy sie bananem na twarzy ! Mam nadzieję, że Sebo się nie obrazi jak wrzuce (bo w sumie fotki jego autorstwa) Wygrał ! ??? Pozdro wariaty, zobaczymy na następnym najcie czy sznurek na swoim miejscu ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Xaime91 napisał: @Gregu82 Co to to to to te dwa ostatnie? ? Czyżby M3 ? No a jak myślisz, przecież widać że M-ka w czystej postaci, jeno na maskę czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dzięki za spota było wesoło Mamy nowego fana marki 1 godzinę temu, Beton napisał: Wygrał ! ??? Pozdro wariaty, zobaczymy na następnym najcie czy sznurek na swoim miejscu ?? Taaa ten sznurek to będzie wyciągnięty na dwa metry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 11 minut temu, sebo293 napisał: Dzięki za spota było wesoło Mamy nowego fana marki Taaa ten sznurek to będzie wyciągnięty na dwa metry Nie wiem czy zauwazyliscie, ale z jednej strony juz to nie miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 hhahahaha nie wiem ktory z was wpadl na pomysl zrobienia selfie z ochroniarzem ale gratuluje, zło w czystej postaci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomsonE32 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 1. Foresty 2. konik 3. niedzwiedz78 4. Dzesiu 5. Xaime91 - melduje sie w gotowości 6. CzAkSs 7. Pawel4freak 8. Skwariusz 9. Luckky 10. Beton 11. sebo293 12. Robak97 13. qlas00 (50%) 14. tomasz325 15. sagui 16. Gregu82 17. ReqBRO (50%) 18. Touras (postaram się wpaść) 19. Kojak ( Jak by ktoś miał biała duża wlepe to bym z chęcią kupił ) 20.KamilE39 21.TomsonE32 Zapomniałem sie wpisać sorewicz ps. Dzięki za spota - jak zwykle mili ludzie i piękne widoki - pozdrawia Pruszków z czarnego E32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi