Maajkii Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam Panowie jak w temacie, oferuje chip tuning waszych pojazdów. Można przyjechać samochodem, wysłać sterownik , lub wysłać sam wsad ze sterownika. Usuwam tez programowo EGR DPF zawory sai drugie sondy itd. Możliwość wgrania Anti laga Launch Control No lift shift itd... Czytam bez problemu najnowsze wsady po OBD. Najwygodniej kontaktować się ze mną telefonicznie - 798904725 Ceny do ustalenia indywidualnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Cześć, jesteś z Wrocławia ?Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zielona góra, zawsze możesz wpaść Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek e46 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mam e46 320d 2004r ile chcesz za usunięcie systemowe egr , dodam że jest już zaślepiony.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 350Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 UP Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 bmw mam pogrzebane ale myślałem do busa którego kupiłem nie dawno opel vivaro silnik 1.9dci 100kuni co na ile i za ile mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Który rok? Muszę wiedzieć jakie ecu, 300-500zl, przyrost jakieś 35km 80-95nm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dzisiaj robiłem odcinke u siebie w E46 330i M54B30, spięte z mechaniczną przepustnicą na linke. Odięcię przesunięte na 7000obr/min + pierw odcięcie zapłonu potem paliwa przez co przy redukcji słychać miłe strzały. Tu film : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Dnia 3.10.2017 o 20:49, Maajkii napisał: Który rok? Muszę wiedzieć jakie ecu, 300-500zl, przyrost jakieś 35km 80-95nm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2002 rok powiem szczerze ze pytanko na tą chwile bardziej z ciekawości ale na wiosnę jak busik zacznie na siebie zarabiać to na pewno coś trzeba będzie pogrzebać Dziękuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maajkii Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 To raczej edc15, 300zl, EGR masz gratis Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi