Kowal929 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Witam mam pytanie do tych którzy może już wyjmowali rozrusznik z E46 320d Bo fura albo tylko "cyknie" podczas odpalania albo odpali od razu ładowałem już aku i było dalej to samo już tak ma od kilku dni czasami załapie po 10 minutach "cykania" i w końcu odpali ale może w końcu kiedyś nie odpalić i stawiam na rozrusznik. Skomplikowana sprawa czy nie jest aż tak źle?? bo pytałem jednego mechanika i mówił ze z benzyniaka nie było łatwo ale z Diesla nie wie. A jak czytam po innych stronach to różnie piszą. Dostęp pewnie nie jest łatwy ale żeby go wyjąć to jakoś wyjdzie czy trzeba kolektor odkręcać czy coś innego może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=69&t=225187&p=1670900&hilit=rozrusznik+320d+150km#p1670900 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi