danielj Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam, e46 320d mam od niedawna. Przed wczoraj wyskoczył mi błąd poduszki powietrznej. Nie chce zgasnąć Czy ktoś z Wrocławia mógłby pomóc i podpiąć pod komputer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 @Kamcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Będę dziś chwilę we Wrocławiu Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielj Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dzisiaj akurat będę poza Wrocławiem a jaki inny termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymcio Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) @danielj ja we Wro jeździłem do Konrada - http://car-connect.pl/diagnostyka-komputerowa/diagnostyka-komputerowa teraz na szczęście udało mi się skonfigurować inpe, etc i będę sam się bawić zaczynał Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Tymcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielj Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Dzięki pomocy CzAakSsA już wiem co dolega mojej e46 Jeszcze raz dzięki (taśma kierownicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 mam taka tasme jakbys chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielj Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Dzięki już kupiłem ale z braku czasu jeszcze nie wymieniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi