Kandyn Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Zalega mi troche części po tym jak walczylem ze stukami w ukladzie napedowym. Wymieniłem chyba wszystko i nadal stuka, Moje częsci okazały sie w niezłym stanie, wiec może ktoś bedzie zainteresowany kupnem. Skrzynia biegów. Pochodzi z m52b25tu. 5 biegów. Nic nie szumi. Czasem jest lekki opór podczas wbijania 5 biegu (trzeba uzyc więcej siły. Ja sie przyzwyczaiłem). Po wybiciu 5-tki, lewarek normalnie wraca na luz. Cena: 200zł Wał napędowy z podporą wału firmy Febi, ktora założyłem niedługo po kupnie auta. Pochodzi także z m52b25tu zdj zaginęło Cena 120zł Dyferencjał przełożenie 3.07. Dyziu otwierał tylną pokrywe i zeby sa ok. Brak opiłkow metalu w oleju itp. Zdj. zagineło Cena 200zł Podpora wału Meyle. Miałem ja u siebie w aucie przez 2 dni bo zmieniłem na Febi (pisali, że Meyle niby ma twarda gumę, wiec wymieniłem zeby nie podejrzewac jej o stukanie- nie potrzebnie. Cena: 70zł Schowek bagaznika po lewej stronie. Wersja bez zmieniarki Cena: 20zł Opony Letnie 245/40/18 Imperial Ecosport. 2 sztuki Indeks 97W XL Produkcja: 10 tydzien 2016r Kupilem je nowe w tamtym sezonie. Niestety auto pływało na nich bo był za wysoki profil i za wąska felga (8.5'').Możliwy montaz przy odbiorze bo sa u kumpla na wulkanizacji. Cena: 300zł za 2 sztuki Półosie 2 sztuki. Prawa i lewa. Jest wyczuwalny leciutki luz. Trzeba osobiscie obadac Zdjecie zaginelo Cena: 50zł sztuka Uszczelki przednich lamp przed FL Posiadają dwie wady, ktore widac na zdjeciach (brak kawaleczka uszczelki oraz jeden uchwyt złamany Cena: 30zł 2 szt Ceny nie są stałe. Jestem otwarty na wszystkie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi