pinky Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Witam!!! Mam do was pytanie. A mianowicie, Posiadam E28 z silnikiem M30B28, Moge bardzo tanio kupic caly dol od M30B35. Wariant 1. Dalo by rade podlozyc dol od M30B35 do calej reszty gratow od M30B28?? Wariant 2. Podlozenie samej glowicy od M30B28 do reszty gratow z M30B35?? Sa mozliwe takie podmianki?? Robil ktos albo widzial cos takiego?? Prosze o szybka odpowiedz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandalista Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 podłanczam sie do tematu wie ktoś coś o tym bo mam aktualnie 3,5 litra lecz coś mu sie stało i nie chodzi (głowica pękła) a moge kupić m30b28 za niewielkie pieniądze tyle ze pytanie czy wiązka z motronika bedzie pasowała do tego silnika? czy skrzynia biegów podejdzie? mam manuala jeśli nie to co musiałbym przerobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi