michal_f Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 nie przypatrywałem się jej nigdy własciwie, a 2 razy miałem ją w rękach;) bardziej jednak zaciekawił mnie temat tego evoxa 2.0 bo właśnie przymierzałem się do zakupienia tej zwykłej wersji Jak dla mnie bez sensu kupowanie evox-r, na rynku jest kilka dużo lepszych soczewek, ale niestety nie są p&p. Kwestia małych przeróbek. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 czemu życie ciągle wszystko mi komplikuje, wczoraj laser do navi, dzis soczewka. skąd wiedzieć co wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wszystko jest z chin, nie ma co sie oszukiwac. Mimo to, jest to jakosc pierwsza klasa Powiem ci tak. Warto doplacic kilka dych... ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi