Ciasny Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam wszystkich . Mam problem , dziś w mojej e46 pojawiły się stuki przy dodawaniu gazu.Dokładnie wygląda to tak że jak mocno przyśpieszam to stuka a i dziś na parkingu , otworzyłem drzwi i dodawałem gazu.Stuki ewidentnie z przodu , w okolicach skrzyni , lub fotela kierowcy.Niestety jestem świeżakiem w tym temacie , także wybaczcie Dodam że to jest 2.8 bez gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Sprawdź sobie tłumik drgań , połączenie wału ze skrzynią , pewnie masz gumę spękaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Lub wieszak gumowy ukladu wydechowego pękł lub sie urwał- bez kanalu i drugiej osoby ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi