kleyone Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 szukając tematów o naprawie napędu nawigacji w domowych warunkach napotkałem się na ciekawy temat co o tym myślicie? ciekawe ile coś takiego wynisołoby gdyby samemu skompletować fanty i zmontować, gotowy produkt kosztuje 1500funtów czyli chyba poza zasięgiem zwykłego posiadacza e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Bajer świetny ale cena niestety zaporowa i to nawet bardzo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Taniej wyjdzie chińska navi z androidem a ma te same bajery a nawet więcej :),tyle że się nie wysuwa z nad nawiewów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 problem jest taki że nakładki w chinskich nawi nigdy do mnie nie przemówią tandeta na maxa, dlatego zostaje przy ori, która swoją drogą wg mnie nei jest taka zła biorąc pod uwage co mówią o niej ludzie, @olog22 pewnie byłby w stanie zrobić coś takiego skoro w swojej e60 tworzy takie cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Do ogarniecia temat. Hehehe. Jak coś daj znać to mogę wycenić takie coś Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 mozesz rzucic orientacyjna cene, pewnie i tak mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Oli takie rzeczy to ma w małym palcu u nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) 11 godzin temu, kleyone napisał: mozesz rzucic orientacyjna cene, pewnie i tak mnie nie stać Cenę NBT możesz na aledrogo zobaczyć. Trzeba liczyć około 2500 pln. Do tego trzeba emulator który będzie komunikować nawi z autem. Niestety koszt emulatora to około 500$ więc troszkę pln trzeba ale NBT jest zarąbista I mieć pierwszą e39 w Polsce z NBT bezcenne. Jak chcesz więcej szczegółów wal śmiało na PW lub dzwoń. Oli Edytowane 26 Marca 2017 przez olog22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi