paluchiewicz82 Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam wszystkich mam pytanie mianowicie mojej BMW e39 2,5 benzyna z 2001 roku kombi posiadam od paru dni digiprog3 i czy jestem w stanie skorygować licznik za pomocą tego narzędzia oraz ewentualnie jakiego kabla mam użyć i czy jest konieczność wyciągania licznika lub jakiegoś modułu Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Czyżbyś chciał ustawić oryginalny przebieg, który Ci jakiś partacz-oszust zmienił na niższy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Przecież była zmiana czasu... kolega chce pewnie cofnąć zegar na czas letni. Po korekcie daj link do aukcji - wrzucimy od razu na czarną listę. ;-)Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Koledze wpadła już na przodzie przebiegu czarodziejska cyfra 2, a wiadomo że większość Polaków jej nie lubi, bo 3,4,5.... to już całkiem złom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi