bilii Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 witam mam problem za nic na swiecie nie moge wyregulowac obrotow wolne mam w granicach 1700 na lpg gdzie regulowac moze ktos wie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 witam ziomka bmw_beer . jak masz starą instalkę to na parownikumasz śrubę od regulacji mieszanki i obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 siemka krecilem mieszanką zmienilem trzy parowniki jedynie moge wyreglowac to tylko aparatem zapl. a tak byc nie moze i na dodatek jara jak smok kolo 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 no to ciekawe może to coś z krokowcem albo z ukadem wtryskowym,jakieś czujnik albo coś.może podjedż na bierkowice do boscha tam jest kumaty gościu podłączy cię do kompa i posprawdza zapłacisz około 50-70 zeta[nie pamiętam :roll: ] i przynajmniej zawęzi ci obszar poszukiwań :wink: na benzynie masz to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 na benzynie nie trybi mam zajebany caly bak jakims dziadowstwem silnika krokowego nie mam m-20 silnik reaguje na mieszanke ale te obroty a do bierkowic bede musial podjechac a le pierw bak musze zmienic a to jest roboty troche bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi