dawid111 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Witam, Mam pytanie, używa ktoś w aucie transmitera od Xiaomi Roidmi 2s ? Sprawdza to się, nie ma szumów, styka to dobrze w gnieździe zapalniczki ? Zdjęcie z neta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckky Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ja korzystam już od dłuższego czasu, ale z tej podstawowej wersji - bez mikrofonu. Jeśli chodzi o muzyke to wydaje mi się, że to kwestia ustawienia "czystej" częstotliwości, żeby to dobrze grało. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony i w porównaniu do wcześniejszych transmiterów które miałem to ten sprawuje się wyśmienicie ! Jeśli chodzi o ładowanie to z grubym kablem mi ładuje bardzo szybko telefon (dużo szybciej od zwykłej chińskiej ładowarki usb do auta) co jest kolejną mega zaletą tego urządzenia. Co do mikrofonu to słyszałem, że jest on na tyle słaby, że nie opłaca się dopłacać do wersji 2S (tak też uczyniłem) - lepiej sobie kupić osobno zestaw głośnomówiący... O tym mikrofonie to (jeśli dobrze pamiętam) mówił Klawiter na Tvn Turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari0 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Ja od paru miesięcy używam pierwszej wersji i jestem bardzo zadowolony (nie jestem audiofilem) Jakość dźwięku jak na transmiter jest na prawdę dobra. W porównaniu do tych najtańszych badziewnych transmiterów to niebo a ziemia Ja używam na częstotliwości 108,0. Szumów praktycznie nie ma, coś tam może delikatnie w tle słychać ale bardzo słabo, czasami w pewnych miejscach są lekkie zakłucenia ale to przez momencik i wszystko wraca do normy Testowałem sobię wersję 2S i ten mikrofon to jest jakaś porażka, więc polecam kupić pierwszą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Wow nie wiedziałem nawet, że ktoś odpisze Dzięki chłopaki za opinie ! A proszę powiedzcie mi jeszcze, ta pierwsza wersja tez jest z BT i jest obsługiwana przez iOS ? Niby na aukcjach z Allegro jest napisane, że na iOS obsługuje tylko domyślna stacje, a później, że trzeba pobrać aplikacje na iOS aby zmienić na dowolną stacje. Oni chyba sami sobie przeczą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckky Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Co do tego to sie nie wypowiem, bo ja mam telefon z androidem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Co do tego to sie nie wypowiem, bo ja mam telefon z androidem. Kurde No szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 A kto da posluchac jak to dziala na "żywca" ?? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Xaime złap kogoś i zdaj pozniej relację nagrajcie jakiś film Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 28 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Kupiłem wersje 2s niestety jest to chińska wersja chodź oryginał, bo International nigdzie nie ma Jakość rozmów jest dosyć słaba jak mi mówił rozmówca ale za to dźwięk z głośników jest bardzo dobry Kupiłem na Allegro i nie żałuje Musiałem wziąć 2s bo podobno pierwsza nie chce współpracować z iOS Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckky Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 nawet nie wiedziałem, że jest coś takiego jak wersja "international" ^^ Ja akurat zamówiłem swój z aliexpress i nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jest taka Akurat na AliExpress jest mega promocja na wszystkie towary prawie i w tym jest Roidmi 2S wersja International za 17$ więc mega tanio. No ale ja już zakupiłem u nas wiec lipa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor041992 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Czy można podłączyć do roidmi 2s mp4 z bluetooth 4.0.?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Wątpię, potrzeba aplikacji która będzie to obsługiwać a MP4 raczej nie ma Androida czy iOS Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor041992 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Czyli jakbym kupił iPod, to powinno działać?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Czyli jakbym kupił iPod, to powinno działać?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaiPod Touch jak najbardziej, App Store posiada wiec luz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor041992 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ale podlaczylem telefon bez aplikacji i muzyka także działa. Dlatego mnie to zastanawia... A polecasz jakiś tani iPod Touch, tylko po to by słuchać muzyki?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Ale podlaczylem telefon bez aplikacji i muzyka także działa. Dlatego mnie to zastanawia... A polecasz jakiś tani iPod Touch, tylko po to by słuchać muzyki?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu TapatalkaNiestety nie posiadam żadnego IPoda. Wiec nic nie polecę, sorki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sikor041992 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Dzięki wielkieWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi