zielak Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Siemanko Zakupiłem letnie koła do mojej czarnulki, tylko, że słabo lożę, za bardzo schowane w nadkola Parametry felg 18x8j Et 47 opony 225x40 Proszę o poradę jakie dystanse założyć aby fajnie wypełnić nadkole, ale żeby nic nie obcierało ? Zastanawiałem się nad 15mm na koło czyli 30 mm na oś ? Z góry dzięki Edytowane 23 Marca 2017 przez zielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Przy tych parametrach to 20 mm zarzucisz i nie będzie tarło. Autopsja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Et 47 czyli dedykowane do 1er 3er i Zer ... Dodasz 20 i 25 bedzie git. Ale wszystko też zależy jak koło negatyw zrobiony czy normalnie ile zawias na minusie, jak opona zużyta na głębokość bieżnika- różnica do 7mm a to dużo, "żeby nie tarlo" zależy ile wladujesz kg- 4 osoby plus każdy po torbie sredbiej to już ok 450 kg jest a wakacje to i ponad 0,5 tony będzie. Wiec jak widzisz czynników wiele czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dawaj 20 minimum, będzie dobrze i nie będzie wystawac. Ja mam bodajże 17mm na stronę (19' 235/35 9j/10j) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 3 minuty temu, Chexer napisał: Dawaj 20 minimum, będzie dobrze i nie będzie wystawac. Ja mam bodajże 17mm na stronę (19' 235/35 9j/10j) Noo tutaj bardzo ładnie siedzi, a więc jutro kupuje 20mm na stronę przód i tył i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Kupuj, będzie ok. Z tyłu nie mam w ogóle dystansu, ale felga 19' 10j na naciągu 235/35: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 W styling 63 trzeba tylko dystans na przód ok 20 mm, na tył nie ma takiej potrzeby bo i tak z błotnikiem równo :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Dokładnie. A z przodu bez dystansu niestety się nie mieści na gwincie (na serii podobno się mieści, tylko koza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 dzięki wszystkim za pomoc wleciał dystans 20mm A siadło to tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Z boku linie samochodu zrob zdj bedzien widac roznice bo tak to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi