Boeing732 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja chetnie sie pojawie ale znowo innym wozem bo wlasnie sie dowiedzialem ze mam walniety blok i czeka mnie wycieczka po silnik wiec narazie stoi i marznie biedactwo moje :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 ...... i fundusze pozwola to oczywiscie pojade heheheh w skarbim trochę wachy poszło :?: :?: :lol: dla mnie termin obojętny, dostosuję się <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 witam, ja znam własciciela tego toru i dzwoniłem do niego i cena to tak jak wspominałem 500zł za 2 h czy jakos tak było :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 witam, ja znam własciciela tego toru i dzwoniłem do niego i cena to tak jak wspominałem 500zł za 2 h czy jakos tak było :? Hej! Ja w razie czego też chętnie bym sie pisał na taką imprezkę Może, jak to juz ktoś wspomniał wcześniej,jedna osoba niech zrobi wstępną listę chętnych coby na gadaniu sie nei skończyło ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 wstęp wolny, hehehee, zapraszamy <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 A kiedy to wkoncu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 A kiedy to wkoncu jest? a chcesz być :?: <bmw_2> na razie ustalono: 29 styczeń , godz. 14-14.30 na parkingu przy wzgórzu Andersa od ul. Ślężnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Date i miejsce spotkan ustalaja klubowicze na forum klubowym,pozniej jest to oglaszana na forum. na chwile obecna 29.01 miejscowka jeszcze nie do konca ustalona,zlezy jaka pogoda bedzie wszystko bedzie wiadomo niedlugo na ogólnym pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Aha, no pewnie ze chce, jak na razie mam wolny termin wiec powinienem byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meles Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 A ja się tak zapytam, czy można wpaść nie mając jeszcze BMW? Przymierzam się dopiero do kupna (możliwe, że nawet przed 29, ale... ). Tak chciałem ogólnie poznać ludzi i popytać się na co zwracać uwagę i jak wyglądają beemki i czym się różnią. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 A ja się tak zapytam, czy można wpaść nie mając jeszcze BMW? Przymierzam się dopiero do kupna (możliwe, że nawet przed 29, ale... ). Tak chciałem ogólnie poznać ludzi i popytać się na co zwracać uwagę i jak wyglądają beemki i czym się różnią. :mrgreen: wstep wolny <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witajcie, Wiem, że klub jest Wrocławski, niemniej jednak może kiedyś przyjedziecie na spot do nas na Śląsk? Z tego co oglądałem, to nasz klub ma wielu członków na Śląsku (Bytom, Katowice, Sosonowiec...) Co Wy na to? Pozdr. Polus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Ja jestem za, zreszta mam nadzieję że nie tylko będziemy się spotykać we Wrocławiu, ale będziemy wyjeżdżąć dalej , Toruń, Tarnów itp. pozdro <bmw_2> <bmw_3> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no mysle ze moglibyśmy sie pojawic lecz to musiałoby być dobrze zoorganizowane abyśmy w ciemno nie jechali!! ale tylko i wyłacznie w lecie!! wtedy nagie dupeczki i czyste beeemmmeczki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no ja też postaram się wpaść jak fundusze pozwolą <bmw_1> . poza tym muszę załatwić sprawę tego wałka co mi gość ''spartolił'' tylko pewnie w niedziele go niebędzie .do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polus Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Cieszę się, że jest Wasza aprobata co do spotkania na Śląsku. Jeszcze nigdy nie organizowałem takiego spotu, ale chętnie się tym zajmę. Musiałbym wiedzieć tylko co na takim spocie ma być... Zresztą chyba najpierw się wybiorę na spot zorganizowany przez Was i zobaczę jak to wszystko wygląda Teraz w niedzielę niedam rady do Was przyjechać, ale na następny spot piszę się już teraz <bmw_3> Miłego spotkania i do zobaczenia wkrótce. bmw_beer Pozdr. Polus <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Cieszę się, że jest Wasza aprobata co do spotkania na Śląsku. Jeszcze nigdy nie organizowałem takiego spotu, ale chętnie się tym zajmę. Musiałbym wiedzieć tylko co na takim spocie ma być...Zresztą chyba najpierw się wybiorę na spot zorganizowany przez Was i zobaczę jak to wszystko wygląda Teraz w niedzielę niedam rady do Was przyjechać, ale na następny spot piszę się już teraz <bmw_3> Miłego spotkania i do zobaczenia wkrótce. bmw_beer Pozdr. Polus <bmw_1> jak ten wasz klub sie nazywa BMW Mania? BWM Vabik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi