Mk-rally Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Witam . Mam swieze info dotyczance toru niektórzy wiedza o co chodzi (ludzie z pod polibudy) wiec dowiedziałem sie koszt wynajecia do 4 godzin to 1000zł . Wiec czekam na wasze pytania to bede je zadawł odpowiedniej osobie z która mam kontakt. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 jakby przyjechalo pare aut to nie jest nawet tak źle za 4h toru 1000zl. Ale musielibyście zrobić reklame jakąś :wink: żeby wiecej autek wpadlo, bo jak przyjedziecie na 10 aut to wyjdzie wam po 100zł + paliwo itp, co moze się niektorym nie podobać.... Moze zaproście jakiś inny klub?? Albo nie wiem juz sam :mrgreen: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 trochę sporo, a mniej niż 4 h można - napisałeś do 4h :?: aha a gdzie to :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 9 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 w załaczniku znajduje sie tor długosc :roll: ok 1,5Km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 noi kolejna swieza informacja. za 2 godz - 500zł czyli jesli by nas było 10aut- to po 50zł , jesli 15 aut to po 33zł 33gr :mrgreen: w razie pytan pisać .odp na kazdy problem. :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 pewnie będziemy myśleć :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Super sprawa z chęcią bym się sprawdził, ja jestem za!! Czekam na konkretniejsze info !! pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 13 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 tzn jakie bardziej chcesz konkretne info?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 no oczywiście kwestia ustalenia terminu pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 noi kolejna swieza informacja. za 2 godz - 500zł czyli jesli by nas było 10aut- to po 50zł , jesli 15 aut to po 33zł 33gr :mrgreen: w razie pytan pisać .odp na kazdy problem. :!: O to bedzie Drifting :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 14 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 wiec mozna zaklepac jakis termin lecz najpierw trzebaby zrobic liste chetnych i zebrac kase. aby miec pewnosc ile nas bedzie aby własciciel wiedział . czekam na info od was. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Gdzie jest ten tor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Wrocław ul.Rakietowa na samym końcu ulicy po prawej stronie prawie jak na lotnisku samoloty lataja nad głowami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 18 Grudnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 oto świeże zdjęcie i bardziej dokładne :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 oto świeże zdjęcie i bardziej dokładne :!: wyslij m ito zdjecie na maila bo mi sie nieotwiera: enzo360@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 troszke odświeże temat :mrgreen: Jak z tym torem jest na codzień? Bo jutro bym sobie pojechał pojezdizć tak w ramach walki z nudą tak na godzinke :mrgreen: Można tam wjechać bez problemu czy nie? I ile mnie za godzine skasuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Faktycznie troche temat sie zestarzał , bo kazdy zajety bmw_beer A tak powaznie to trzeba by było sie zastanowic w ktora niedziele robimy tego spota , akurat jest miesiac czasu zeby zaplanowac mozemy np zrobic tak mniej wiecej pod koniec stycznia np 29 ale moze byc tez wczesniej , nie wiem jak kto woli happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Mi tez pasujue 29, na poczatku oapda b ospot 8 stycznia w skarbimierzu, o mzoe wpadniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Enzo a co ma byc 8-go w skarbimierzu ? Jak bedzie snieg to ja sie pisze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 czytąłem już na tuning.opole.pl o 8.01 jeśli ktoś miełby wolne miejsce to wstępnie się piszę <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 No po prostu taki spocik, jak na razie nysa jedzie ,chyba prudnik, opole i brzeg, taki spot rozpoczynajac ysezon 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 no to w końcu kiedy ten Spot ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 no właśnie, trzeba by coś ustalić, bo nie wiem jak tu sobie ferie zimowe zaplanować :mrgreen: proponuję 29.01 czyli pod koniec stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 no ja jestem za! ale nie wiem jak reszta?? <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja na dzien dzisiejszy nci nie moge powiedziec ale jesli czas i fundusze pozwola to oczywiscie pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi