NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 42 minuty temu, r4ll napisał: Szykuje się piękna pogoda, aż szkoda siedzieć w lochach. Nio fajnie by było koło burgerkinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Zawsze mozna przejechac kolumna sie zobaczy :-)wysłane z internetu przez tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 dokłądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari0 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 To możecie trochę poczekac w Aleii na tych co się spóźnią Wysłane z mojego F5321 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomsonE32 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Pogoda rewelacja ps. Chętnie kupie ramkę i naklejkę kto tam ma niech weźmie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz325 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 1. sagui 2. Xaime91 3. Nev 4. r4ll 5. Niedzwiedz78 6. Pawel4freak (50%) 7. Mario (50%) 8. Asot 9. Reprezentant.71 10. Dzesiu ( będzie ktoś z forumowymi ramkami i naklejkami ?) 11. Luckky (mam nadzieje, że poskładam wąsacza do niedzieli...) 12. sebo293 13. Oskar ( jak % wyparują ) 14. hall (jak poskładam koło w innym razie pozostaje Niedziela z Polsatem ) 15.Belarus 16. Chexer (jak mnie nie poniesie w sobote) 17.konik 18.Tomson 19. michalko7pl 20. Kaczmar 21. Blazej3131(jak mnie nie poniesie w sobote) 22.Robak97(usunął by mi ktoś paląca sie poduche i inspekcje?) 23. bartoszko 24. Chacko e90 25. Kosa (90%) 26. Chmielu84 27. Beton 28. Wojtas_wrock 30. Lukas528i (mogę się troszkę spóźnić) 31.tomasz325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu82 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Chciałem przyjechać, ale choroba ze mną wygrała, leżę w łóżku i sie kuruje. Czekam na fotosy. Miłej zabawy zatem, oby było Was WIEEEELUUUUUU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXSiwek Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Spóźniony ale bede ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIEDZWIEDZ78 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Fajny spocik miło było pogadać i furek dużo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saken318is Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Fajnie by było ustawić auta następnym razem modelami, tak jak się dzisiaj ustawiły e30tki. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. r4ll Opublikowano 26 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Mały aperetif: Reszta tutaj:https://drive.google.com/file/d/0B-8NA7baGzB5X3c4UnlUclZVRlE/view?usp=sharing 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dzieki za spotkanko, duzo fur, duzo fur, mile spedzona niedziela. Do nastepnego Fajnie by było ustawić auta następnym razem modelami, tak jak się dzisiaj ustawiły e30tki. Pozdro To nie takie proste - nigdy do konca nie wiadomo kto i kiedy przyjedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzesiu Opublikowano 26 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dzięki za udany najt:) Następnym razem ustawiamy auta modelami:) Trochę fotek które zrobiłem wraz z bałaganem w bagażniku Beton'a Podziękowania za naklejki maxbimmer ! 20 zł leci na konto domu dziecka:) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olog22 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dzięki Panie i Panowie za spotkanie. Miło było was znowu zobaczyć i sorki Saguri że wyjechałem na dwóch kołach ale nie dałem rady inaczej Oli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dzieki za spocika Haja,@Dzesiu to mialo nie ujrzec swiatla dziennego Pare shotow ode mnie:Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dzieki za spota... jak zwykle fajni ludzie fajne auta to i atmosfera super....[mention=7212]Beton[/mention] nie martw sie.. jak bym otworzyl swoj bagaznik to wygralbym i internety :-) wysłane z internetu przez tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 @Kosa przynajmniej u mnie pani w bikini dla ozdoby Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chexer Opublikowano 26 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Super najcik. Oby więcej takich 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomsonE32 Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Było naprawde miło oby więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. CzAkSs Opublikowano 26 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 dzięki fajnie było zobaczyć wasze ryje A dla kolegi ..... mam informacje tylko jedna... nie robi na nas wrażenia to jak próbujesz postawić bokiem 2.0 e46 wiemy ze to petarda ale nie było to potrzebne do niczego szkoda spalenia miejscówki. pozdrawiam jeszcze raz do zobaczenia!! 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckky Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dzięki wszystkim za spotkanko, dzisiaj byłem troche krócej, ale... nadrobie innym razem ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmielu84 Opublikowano 27 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Dzięki za miły spocik i kilka fotek Piona Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Piotr Opublikowano 27 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Temat został wyczyszczony. Komentowanie zachowania różnych osób, w różnych miejscach poza spotem to nie ten temat. Kwestia zachowania na spotach jest opisana w pierwszym poście. Proszę trzymać się tematu a sprawy prywatne załatwiać na PW. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michal_f Opublikowano 27 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Foty ode mnie Reszta tutaj: https://www.dropbox.com/sh/u0xhphd9syl1sv8/AABWAFYRRmnVUWGZJW5DJzQSa?dl=0 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tazunio Opublikowano 27 Marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 zapraszam na fp, wszystkie foty w jednym miejscu https://www.facebook.com/pg/Maxbimmer.klub/photos/?tab=album&album_id=1292632010831539 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi