Krzyviek Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Sprzedam części karoserii do BMW e60 przedlift, kolor TITANSILBER:- zderzak przód, cena 50zł- nerki, sztuk 2, cena 50zł- halogeny, sztuk 2, cena 50zł- kanały powietrza do studzenia tarcz i klocków hamulcowych, sztuk 2, cena 50zł- zderzak tył, cena 50zł- prowadnica dolna środkowa, zderzak tył, cena 50zł- progi sztuk 2, cena 50zł. Tel. 691-464-525 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Halogeny pasuja do e46 qp przed fl? Bo tak na nie patrze i wygladaja jal takie same. Nie jestem w stanie teraz tego sprawdzic. Jak pasuja to biore halogenyWysłane za pomocą łapki na myszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyviek Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 8 godzin temu, Kandyn napisał: Halogeny pasuja do e46 qp przed fl? Bo tak na nie patrze i wygladaja jal takie same. Nie jestem w stanie teraz tego sprawdzic. Jak pasuja to biore halogeny Wysłane za pomocą łapki na myszy Niestety, halogeny w międzyczasie zostały sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Oks. Sprawdzalem i wedlug realoem nie pasuja do mnie.Wysłane za pomocą łapki na myszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi