gracjan1777 Opublikowano 18 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Witam panowie. Mam taki problem ze auto z rana odpala elegancko a troche pojezdze i zostawie na 20 minut lub dluzej i juz ciezko odpala tzn dlugo kreci czasami nawet 10 sekund i dopiero lapie. Zdazylo mi sie juz 3 razy ze nie odpalil wogule krecil az sie akumulator wyladowal, dopiero po staniu okolo 3, 4 godzin odpalal i tak jest caly czas z rana pali a po pojezdzeniu i staniu z 20 minut lub dluzej to dlugo kreci lub nie zapala. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Komp podpinany ?? Bledy jakies ?? Na moje albo jakis czujnik temp albo raczej wtryski na placka odpala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gracjan1777 Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) Na plaka nie probawalem. Wczoraj byl podpinany pod kompa u gosci ktorzy zajmują sie tylko BMW i facet posprawdzal czujniki itd... i jest ok ale pompa paliwa przy kreceniu pokazuje duzo za malo Bar niz powinno, ale powiedzial ze mam przyniesc auto za 2 tygodnie na dokladna diagnoze bo mowil ze moze byc pompa albo sterownik albo jakis czujnik. Najgorsze ze trzeba tyle czekac Edytowane 24 Marca 2017 przez gracjan1777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 podmień od kogoś czujnik wału i wałka i jedź na diagnoze do kogoś kto powie Ci jakie błędy wyskakują konkretnie, bo nic tu nie napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi