cziko Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Witam. Gdzie kupujecie folie 3M lub inną (sprawdzoną) do oklejania listew wewnetrznych, tam gdzie ja zawsze kupowałem punkt znikną. Ile potrzeba na oklejenie listw w desce, drzwi x4 i w tunel środkowy w e46 ? Edytowane 14 Marca 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Cześć Ja kupowałem na Allegro folie 3M i faktycznie jest to folia 3M, a nie jakaś podróba http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5698067411Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) Dawid a jaki kawałek trzeba na deskę drzwi x4 i tunel koło biegów w e46- orientujesz się? A może ktoś ma jeszcze adres/ link do nie 3m, a sprawdzoną? Edytowane 14 Marca 2017 przez cziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid111 Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ten kawałek co podałem ci w linku mi spokojnie starczył na wszystkie dekory we wnętrzu. Dokładnie to listwy deski, drzwi 4x i ramkę zmiany biegów. Jeszcze coś mi nawet folii zostało po odklejeniu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi