Ciasny Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam serdecznie.Mam pytanko , czeka mnie zmiana klocków i tarcz i tutaj moje pytanie co będzie lepsze http://allegro.pl/tarcze-brembo-klocki-przod-bmw-3-e46-z3-z4-300mm-i5625247617.html czy może http://allegro.pl/textar-tarcze-klocki-przod-bmw-3-e46-300mm-i5280884255.html dodm , że jest to 328i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiswidnica Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Duzo osób uważa ze brembo jest przereklamowane. Ja bym osobiście brał ate albo zimmermana.Dodam jeszcze zebys lepiej nie zamawiał części z Allegro. Większość jest niewiadomego pochodzenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja osobiście jeździłem na zestawie brembo black Diamond tyle że w innej marce samochodu, znikome palenie, textary też miałem i je wywaliłem, bo fale można by myć co 100 km, osobiście polecam zimmerman sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Również polecam zimmermann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 18 godzin temu, BASTARS napisał: textary też miałem i je wywaliłem, bo fale można by myć co 100 km, zakładałem nowy komplet tejże firmy i po 2k km przetaczałem,po przetoczeniu wytrzymały o 3k i będe musiał je juz wywalić ,także też nie polecam taxtarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja ma u siebie mam ate, u ojca i żony zakladalem tarcze i klocki (sprawdzone) - RH road hause, nie piszczą, nie pylą. I bardzo dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Ja od siebie na przykładzie E34 polecam ATE zarówno tarcze jak i klocki. Przednie przejechały 2 komplety klocków i około 55kkm a tylne 2 komplety klocków i około 80kkm (nie jestem niedzielnym kierowcą u hamowania na granicy jak i z zerwaniem przyczepności nie są dla mnie zaskakujące). Po tym zestawie założyłem na przód zestaw Meyle a na tył OEM BMW. Meyle pyli na maksa i piszczy do 10kkm a OEM na tyle spisuje się bardzo dobrze :). Tato w E39 ma BOSCH na przodzie i tyle i też jest w porządku, dobrze hamuje i nie pyli. Nie mniej jednak po tym co mam teraz już zawsze będzie tylko ATE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi