cziko Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Znajomy potrzebuje do e46 następujące części: 1. Kierownicę z poduszka 2. Tunel środkowy EU (czarny). 3. Hak holowniczy (TYLKO ze zdejmowaną głowa ) Na PW lub do niego odrazu 785 999 030 Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Kiera w dobrych pieniądzach jest u Forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 1 godzinę temu, BASTARS napisał: Kiera w dobrych pieniądzach jest u Forest Chce "zwykłą", a Forest woła za swoją kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mymon Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 ja mam tunel eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Mam gdzieś swoją starą zwykłą kierownicę z poduchą i multifunkcją, jak szukasz czegoś takiego to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Też mam kierownice 3 ramienną z multi / bez , 4 ramienną z multi / bez itd. 787 178 225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Mam tunel środkowy, jeśli to chodzi o tą częsc z której wychodzi podłokietnik i hamulec reczny. mam pełno kierownic do e46, do wyboru do koloru, obszyte, do obszycia, z poduchami i bez, z multifunkcjami i bez. niech da znać jakiej szuka tej kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) Kamil ile za ta kiere ?- na PW. Kiere chce zwykłą bez multi i bez potrzeby obszywania. Lub z multi jak dobra cena będzie oczywiście. Tylko z Wro lub szybka wysyłka od zaufanych ludzi. Tunele po ile? Propozycje cenowe na PW dawać z foto- napewno się dogadamy. Edytowane 6 Marca 2017 przez cziko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baran Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 To zwykła , mam dzwoń jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi