Cember666 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-bmw-e36-compact-1-6i-przebieg-150-tys-oc-do-grudnia-17-CID5-IDkxOQC.html Cena żadna, przyciągnęły mnie czarne blachy i jeden właściciel przez wiele lat. Chciałem tanie miejskie " daily ". Odradzam, szkoda czasu i benzyny. Uderzony w przeszłości - właściciel ma zdjęcia i pokazuje - z prawej strony w słupek, fatalnie zrobiony, potencjalny " rogal " który zostawia 4-ślady. Cała prawa strona i lewa jeśli chodzi o progi na grubo barankiem i gniją. Nadkola gniją. Stan lakieru agonalny. Maska,cały dach i prawa strona - wszędzie szpachla, spękana i odpada. Prawa strona - drzwi są zapadnięte,szczelina nierówna, brak linii. Tył cały robiony, trudno na szybko dojść co i gdzie, oprócz wgniot szpachla, szczeliny które żyją własnym życiem każda. Prawy kielich przegnity na wylot. Wewnątrz tapicerka puściła z tyłu na szwach, tradycyjnie wisi podsufitka miejscami. Nie odbyłem jazdy, nie było takiej konieczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 jaka kasa takie auto, dziwne jak byłaby to igła za 2,5 k zł... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zkumeku Opublikowano 28 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Może lekki odkop... ale to już po zdjęciach widać jakie padło. A argument czarne blachy... to taki - żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Pisząc że to " gruz " jednak się grubo pomyliłem. Jak widać to auto jest nieśmiertelne. https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-e36-1-6-compact-tanio-ID6zt2mX.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Co się dziwisz Janusz sprzedaje, a i nawet niski przebieg, świeżo po dotarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi