BASTARS Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Kupię lusterko wewnętrzne ściemniajace z osłoną na sensory do E46 i najlepiej z okablowaniem, w dobrej cenie może też być jajo z M-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Przejrzales się w nim i pękło? Czy co sie stao sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 He, he. Jaki skromny może być jajko z ///M... Francuz nowa szyba to i lusterko Prezes sobie chce nowe kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Złożyłem wniosek o przyznanie mi renty, 6 lat pod jednym dachem z tym człowiekiem to dla mnie za dużo. Bastars Ty hultaju, coś Ci pomogę ogarnąć, ale nie od ///m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 To ogarniaj, jedź jutro do dzidziusia bo ja nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi