dawidjawor Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Cześć. Kupiłem interfejs viaken i szukam kogoś kto by mi to wszystko poinstalowal na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pidey Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 W instrukcji wszystko masz opisane dokładnie co i jak zrobić, masz problemy z czytaniem? czy jakiś nietypowy, niespotykany egzemplarz kompa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Wiesz nie wszyscy może mają pojęcie o kompie, jak dla mnie to czarna magia. A czytać umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidjawor Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 temat załatwiony pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi