maximus Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam Co trzeba zrobić żeby moje info + zdjęcia były dodane do działu NASZE BMW?? Już 2 razy wysyłalem info na galeria@maxbimmer.pl razem ze zdjęciami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 To nie takie hop - siup :mrgreen: Admin ma dużo roboty , a jeszcze ten czas administrocyjny , zanim zarząd zatwierdzi ........ :wink: cierpliwości <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 ahh dzieki za info teraz jestem spokojniejszy uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Wyslij fotki do Piotrka na maila bedzie najszybciej jesli dobrze pamietam to noman@maxbimmer.pl :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 ok dzienks bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 mówisz i masz :lol: :lol: http://www.maxbimmer.pl/forumowicze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ta fajnie tylko moje juz prawie rok leza i nic :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ta fajnie tylko moje juz prawie rok leza i nic :evil: oj Boksa to dawaj na noman1@wp.pl z opisem to dzisiaj będziesz miał, w rewanżu :roll: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 dzieki wielkie piotrze stawiam bmw_beer na najblizszym spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi