Piotrek20Tg Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam muszę wymienić sprzęgło w e46 z silnikiem n42 odkręciłem wszystkie 7 śrubek skrzynia ma luz ale nie chce zejść tak jakby była zapieczona na wałku sprzęgłowym. Nie mam odkręconego rozrusznika ale podobno nie potrzeba bo jest przykręcony od drugiej strony do bloku. Próbowałem lekko podważyć skrzynie miedzy blok a skrzynie robi się szczelina ale sprężynuje. Proszę o jakaś poradę dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudix-R1 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Jak wyciągalem skrzynie w m43 to rozrusznik też odkrecałem , oprócz tego może ją trzymać mała śrubka przykręcona od strony silnika w kierunku skrzyni , po prawej stronie jak się stoi pod autem i patrzy w kierunku przodu samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Aaaa sprawdze dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek20Tg Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Witam ponownie okazało się że pominąłem jedną z górnych śrub tzn poluzowałem ja tylko a wykręciłem inna obok myśląc ze tam jest jedna dzięki za porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi