maximus Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 taki dźwięk wydobyłem z mojej m40 e36 318i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ładnie sobie mruczy podoba mi sie tylko... nie widza mi sie w bmw te koncówki podwiniete do gory proste sa ladniejsze ale to oczywiscie rzecz gustu....Pozdro :mrgreen: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 hmmmmmmm no szczerze to tak sobie, mało basowo za bardzo " pierdząco" :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 piotrze ... pamietaj ze to m40 wiec jak na 4 cylindry to i tak niezle :wink: gdyby bylo o 2 garki wiecej to piekny dzwiek stworzyl by sie samoistnie . przy dodaniu jeszcze dwoch juz zaczynaja chodzic ciarki po plecach .codziennie odpalam swoja czerwona bestie i nie moge sie nasycic bulgotem silnika made in usa gdzie przepotezny bas i wibracje powietrza sa nie do opisania :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 o tak tak racja jakbym mial jeszcze pare cylinderków to napewno dzwiek bylby tak przyjemny dla ucha ze wogule auta by mi sie niechcialo gasic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ciekawe kto to nagrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 jak to kto oczywiscie ze maltarn nagrywał ps maltarn fajny podpis miales jakies problemy ze wzrokiem jak to pisales (nie obrazaj sie prosze to tylko taki zarcik uklon_bmw bmw_beer ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 problemy ze wzrokiem to nie od tego mam hie hie :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 7 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ale bez urazy maltarn teraz juz wiecej piwek ci wisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 ale bez urazy maltarn teraz juz wiecej piwek ci wisze nie pije alkoholu bueheheh :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Oj ja sie tu zgodze z Piotrem, ze nei za bardzo, to peirdzi... A tego nie powinno byc... Wydech zle obliczony, moim zdaniem to auto teraz ma mneij niz seria, b ogo dlawi (peirdzenie jest teg owynikiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jak sie stoi obok auta to inaczej to brzmi , bardziej basowo :wink: moja poprzednia E30 też tak chodziła , to M40 i inaczej chodzić nie będzie. Porównaj z golfem REMUS SPORTAUSPUFF na naklejce z tyłu na szybie to M40 i tak dobrze basuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 jak juz sie stoi obok autka to nieslychac takiego pierdzenia ale jakbym wywalil katalizator i wstawil strumienice jaki bylby tego efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Najlepiej wez i od kolektora do samego tlumnika koncowego wloz tylko jedna rure o duzej srednicy.... To zawsze dziala :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Maximus powiem tak: miałem M40 i wiem jak to chodzi oczywiscie że to 4 gary a nie sześć....... wywaliłem kata i była rurka i przelotowy z tyłu i to fajnie chodziło jak WRC i strzały z wydechu tyle że koło niebieskich nie dawałem gazu yhyhyhyh póżniej założyłem zamiast kata środkowy tłumik i było cool :lol: :lol: nic nie rób posłuchamy następnym razem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbStEr Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Taaaaa spoko wydech, podobaja mi sie takie basowe a jak na 4 cyklony to i tak zarombiscie pozdro dla posiadacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 zgadzam sie z piotrem zbyt pierdzaca ale nie jest az tak zle pozdr za zywo to i moze lepiej brzmi pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 oskar zobaczysz na spocie 17stego i ocenisz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 ok. no to do jutra, zobaczymy jak Ci to pierdzi :mrgreen: a moze porównamy z moim i ocenimy :twisted: pozdro <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 szczerze to nic specjalnego musiał byś usłyszeć dźwięk mojej buni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 szczerze to nic specjalnego musiał byś usłyszeć dźwięk mojej buni... nagraj, zamiesc linka, posłuchamy, ocenimy... pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ocence u mnie jak to brzmi zamiast kata jest tlumik od 323i a motor to m20b20 http://opto.wrzuta.pl/audio/eZK0milgvE/no_i_zagadala moze za mocno ja wykrecilem ale jakos tak wyszlo ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 podeślij w ver mp3 na meila maltarn@maxbimmer.pl jak możesz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 OpTo chodzi prawie jak moja E36 :mrgreen: pozdr <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpTo Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 i dobrze ze prawie a nie jak ;p hehe jeszcze mi brakuje troche oryginalnosci a moze to jest brak tego czegos bo wczesniej byla eta a tego brzmienia sie nei da podrobic tam spokojne obroty i glebokie brzmienie czuc bylo pojemnosc i moc :twisted: tutaj to juz lekko kosiarka zalatuje taki jakby bardziej wykrecony (w sumie odcina przy 6750 a etka przy 4750) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi