Koloporek Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam mam kilka pytan co do tych silników a mianowicie czy to sa jedno razówki ze względu na (nikasil-alusil) a jak jusz jakich bloków szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 M60 nie posiada vanosa wiec to jest jedyna różnica między tymi silnikami jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Z tego co mi wiadomo to M60 ma podobno sporo grubszy łańcuch. M62 sa z vanosem ale, bodajże do około września 98 szły bez vanosa, tak przynajmniej w e38. A i nikasil w m60 szły, alusil chyba jakos w końcówce produkcji tych silników, a m62 juz wszystkie alusil, to tez gdzieś tam zaczytane kiedyś wiec to jeszcze do potwierdzenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi