marta.n Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Trochę nie w temacie, ale może znacie kogoś kto poszukuje pokoju dla 2 osób, para, panie, panowie - nie ma różnicy (zależy mi na czasie, próbuje się pozbyć niedoj****nych mózgowo lokatorek).Mieszkanko jest przy ul. Kolejowej (plac Legionów). W drugim pokoju mieszkam ja z chłopakiem. Przeprowadzono generalny remont i mieszkanie oddano do uzytku w pazdzierniku 2016. W lazience zamontowano nowy prysznic, toalete, umywalke z szafka, lustro i szafke szklana. W kuchni pralka, zmywarka, kuchenka z piekarnikiem, lodowka z zamrazarka, kuchenka mikrofalowa, pochlaniacz. Garnki, sztucce itp tez sa. Szafka na buty i inne pierdoly rowniez. Czynsz 500 od osoby+ rachunki (dzielone na 4)Kontakt najlepiej pod telefonem 605 295 420 lub przez forum.Bede wdzieczna za puszczenie info w swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Udostępniłem na FB, mam nadzieje że pomogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi