maximus Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam Wczoraj bujnolem sie z dziewczyna na lody i kebeba do niemiec i jechalem caly czas praktycznie autostrada. Nie zalowalem sobie i jechalem od 150 do 180 km/h i zdziwilem sie jak mało mi spalil wyszlo na to ze za przejechanie 600 km, przejazd kosztowal mnie 200 zł czyli okolo 36 zł za 100 km fest jestem happy. Tak z ciekawosci spytam ile pala inne bmw np wasze? ps ale mialem motym podczas podruzy jade sobie A4, juz kilometr wczesniej widzialem golebia stojacego na moim pasie jak sie wpatrywal w moje bmw. Myslalem ze odleci ale chyba sie zaparzyl (ahh te zazdrosne golebie ) i kiedy znalazl sie juz pod autem chyba prubowal odleciec, bo slyszalem jak sie zawinol o spod mojej buni patrze w tylnie lusterko a tu za mna mnostwo piur i widze turlajacego sie golebia ktury uderza w maske audi a4 tej nowej koles zwolnil i juz niechcial mnie wyprzedzac. wszystko wygladalo jakbym mial jakies schizo po cpaniu przez nastepne 10 km niemoglem sie powstrzymac od smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 ostatnio jechałem bunią (525d) naszą A4 do sosnowca i z powrotem. w jedną stronę średnią prędkość miałem 176km/h, więc dałem jej nieźle popalić. 200-220 cisnąłem prawie non stop, zwalniałem tylko jak mi się jakaś łajza na lewy wpakowala no i odcinek z katowic do sosnowca jechałem spokojniej. średnie spalanie miałem 10,2 l / 100km czyli ok 37 zł za 100km w drugą stronę jechałem spokojniej, średnią prędkość miałem 131km/h i raczej nie przekraczałem 160km/h. spaliła 7,7 czyli ok 28zł za 100km a u ciebie jak na 1,8 benzyna to wg mnie super spalanie. mojej mamy nowy focus 1,6 (ten mocniejszy) benzyna to przy predkosciach ok 170-180 to siorbie chyba 14-15l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 5 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 no to nezly wir jej sie w baku robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 nowy focus 1,6 (ten mocniejszy) benzyna to przy predkosciach ok 170-180 to siorbie chyba 14-15l/100km ogólnie Fordy dużo palą :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 nowy focus 1,6 (ten mocniejszy) benzyna to przy predkosciach ok 170-180 to siorbie chyba 14-15l/100km ogólnie Fordy dużo palą :roll: o ile wogóle palą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 ) i kiedy znalazl sie juz pod autem chyba prubowal odleciec, bo slyszalem jak sie zawinol o spod mojej buni patrze w tylnie lusterko a tu za mna mnostwo piur i widze turlajacego sie golebia ktury uderza w maske audi a4 tej nowej rozwalil mnie ten tekst haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi