Andrzej87 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Witam Sprzedam nowe tarcze hamulcowe przednie firmy ATE o wymiarach 324x30 do BMW E39 oraz dwa komplety klocków hamulcowych ATE i JURID do tych tarcz. Tarcze są nowe niezakładane, w oryginalnych pudełkach, wersja z powłoką antykorozyjną. Klocki są używane mają po 10-11 mm grubości okładziny, czyli 1-2 mm mniej niż nowe. Są równo starte. Cena za dwie NOWE tarcze oraz dwa komplety klocków 550 zł. Wysyłka za pobraniem lub odbiór osobisty w Warszawie. Posiadam także inne części do E39. Kontakt: tel. 511 00 66 1 siedem e-mail: andrzejromanowski(małpa)o2.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Pasują do wszystkich wersji e39 po FL i bez X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej87 Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Nie wiem co masz na myśli pisząc "X". A do tego nie zauważyłem różnicy i wg mojej wiedzy pasują zamiennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi