chmielu84 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Siema Gdzie i u kogo najlepiej spawać wydech we Wrocławiu lub okolicach, ktoś na forum ogarnia ?PzdrWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Rozmawiaj z Czaksem albo z Leo. U mnie robiony był przez Leo. Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu84 Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie wiedziałem ze Paweł tez ogarnia wydechy dziękować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nie wiedziałem ze Paweł tez ogarnia wydechy dziękować Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkRobił wydechy w swoich 7er. Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi