Tequila Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Cześć, poratuje ktoś śrubą ze spinką do ślizgu przedniego reflektora do E46? Edytowane 18 Lutego 2017 przez Tequila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Moge dać Ci 2szt ze starej obudowy lefrektora. Stan oceniam na "od bidy może być" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 A uda cie się odkręcić? Moja wyglądała tak samo i ukręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Jedną odkreciłem, a druga sie obrobiła bo tak zardzewiała.. Także jak chcesz to mozesz po nią wpadać do Wrocławia na Boya-Żeleńskiego (boczna Kromera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Super, a gdzież bliżej centrum bywasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 dzisiaj sie nie wybieram w strone centrum. Jak Ci sie nie spieszy z tym to mozemy sie zgadac na inny raz przez tel lub sms. moj nr: 667 101 001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Ok, zadzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Nawet mozesz napisac sms bo nie zawsze moge odebrac telefonWysłano przy użyciu robota kuchennego Bosch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi