Gość dziobasek81 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Mam lekki problem ponieważ jak odpalam swoje cacko to po odpaleniu zejdzie na 400-500 obrotów i złapie dopiero swoje obroty.Nawet nie raz 2 razy sie tak pojawi.Natomiast po dodawaniu gazu ma moment zadławienia.Wcisne pedał i dopiero po 2 seundach nabiera prędkości.Najwiecej sie to dzieje jak jest zimna ale rownież i na ciepłym silniku.Nie wiecie co to moze byc. <bmw> [ Dodano: 3 Maj 07, 10:27 ] Dajcie szybko odpowiedż Filtry juz powyminiałem i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 a moze filtry paliwa powietrza?????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K@mil Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 posprawdzaj filtry, tak jak kolega mowi , powietrza i paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek75 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Witaj! Może dostaje "lewe" powietrze. Posprawdzaj dokładnie cały układ dolotowy.Może guma gdześ popękała i gotowe. Najłatwiej to sprawdzić przy użyciu Startera.Odpal motor i pryskaj delikatni na układ dolotowy,jeśli będzie wchodził na obroty tzn że jest nie szczelny w tym miejscu w którym akurat prysnąłeś. Pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-bmw320 Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Witam Tak też się obiawia padnięta cewka z któregoś cylindra Pozdro <bmw_1> [ Dodano: 3 Maj 07, 22:53 ] Nie wiem jak to jest w 1,8 alu u kolesia w 2,0 właśnie tak było <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi